ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

2106852718

Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες προληπτικής, τακτικής συντήρησης αποχέτευσης. Θα επισκεφτούμε τον χώρο σας για να σας προσφέρουμε συμβουλές και πολλές επιλογές προγραμμάτων για προληπτική συντήρηση αποχέτευσης που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Σε περίπτωση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, θα στείλουμε δωρεάν (υπόκεινται σε μη κατάχρηση) έναν τεχνικό στο χώρο σας εντός λίγης ώρας. Κάθε εργασία που αναλαμβάνεται είναι πλήρως εγγυημένη. Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό καθαρισμού αποχέτευσης, πιεστικά υδροβολής, ηλεκτρομηχανικά μηχανήματα, κάμερες διάγνωσης κλπ. Τα φορτηγά μας είναι σε ετοιμότητα 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Προσφέρουμε αρκετούς τρόπους πληρωμής για να κάνουμε τον προϋπολογισμό σας πολύ πιο εύκολο. Μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμών, πληρωμή ανά επίσκεψη, εφάπαξ πληρωμή με πλήρη σύμβαση. Προσφέρουμε επίσης μειωμένες τιμές σε σχολεία, νοσοκομεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα. Κάθε ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Καλέστε μας σήμερα στο 2106852718.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Κάθε σύστημα αποχέτευσης χρειάζεται να συντηρείται τακτικά, ώστε να λειτουργεί σωστά και μακροχρόνια. Το μηχανικό σύστημα ενός αυτοκινήτου απαιτεί συχνά σέρβις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ο ανθρώπινος οργανισμός για να διατηρείται υγιής πρέπει να τρέφεται και να ασκείται καθημερινά. Έτσι και το σύστημα αποχέτευσης για να λειτουργεί σωστά θα πρέπει να συντηρείται τακτικά. Οι περισσότεροι θεωρούν μία τέτοια υπηρεσία περιττή, μέχρι να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα υπερχειλισμένο φρεάτιο. Κάτι τέτοιο θα είχε αποφευχθεί αν συντηρούσαμε προληπτικά το δίκτυο αποχέτευσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Με ένα σχετικά μικρό κόστος προσφέρουμε ένα πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αποχέτευσης. Η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης μπορεί να γίνεται ανά μήνα, δίμηνο, εξάμηνο ή ακόμα και ανά έτος. Η συχνότητα της συντήρησης εξαρτάται από την κατάσταση της αποχέτευσης, την παλαιότητα του δικτύου και την χρήση που γίνεται. Πριν ξεκινήσουμε την συντήρηση θα πρέπει να έχει προηγηθεί ένας επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η συχνή και αλόγιστη χρήση της αποχέτευσης επιβαρύνει τις σωληνώσεις και τα φρεάτια. Συνεχώς απορρίπτονται χαρτιά, τρίχες, λίπη, υπολείμματα τροφών που σταδιακά συσσωρεύονται στο εσωτερικό των αγωγών, έως ότου να διακόψουν τη ροή της αποχέτευσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν υπερχειλίσεις, να δημιουργηθούν εμπλοκές, δυσάρεστες οσμές και αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα θα προκληθούν σοβαρές ζημιές. Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να καταστραφεί και μέρος του συστήματος της αποχέτευσης. Με την σωστή και τακτική συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος αγνοούμε την ύπαρξη τέτοιων φαινομένων. Συντηρούμε ένα καθαρό αποχετευτικό δίκτυο, μειώνοντας έτσι την εμφάνιση ανεπιθύμητων καταστάσεων και αυξάνοντας τη μακροζωία του. Σας δίνουμε οδηγίες για ορθολογική χρήση της απόρριψης των υλικών. Δώστε την κατάλληλη προσοχή και φροντίδα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Επωφεληθείτε από τα προνόμια των μοναδικών υπηρεσιών μας. Με ένα μικρό και σταθερό κόστος σε καθορισμένο χρονικό πλαίσιο, θα μπορείτε να προγραμματίζετε τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού σας χωρίς άγχος και ταλαιπωρία.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Γνωρίζουμε ότι οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης της αποχέτευσης συνήθως οφείλονται σε εμπλοκές του συστήματος. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα, όπως πλημμύρες, δυσάρεστες οσμές, απώλειες εσόδων για την επιχείρησή σας και διαταραχή στους πελάτες, τους συναδέλφους ή το προσωπικό σας. Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης που εγγυάται ότι δεν θα αντιμετωπίσετε αντίστοιχα, μελλοντικά προβλήματα. Εάν προκύψει περιστασιακό πρόβλημα με τις αποχετεύσεις σας, ενώ έχετε συμβόλαιο τακτικής συντήρησης με την εταιρεία μας, θα λύσουμε το πρόβλημα δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται εντός του συμφωνημένου πεδίου εργασίας και δεν έχει προκληθεί από δική σας κατάχρηση. Με την προγραμματισμένη υπηρεσία προληπτικής συντήρησης, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποφύγετε όλες τις διαταραχές και τις απογοητεύσεις που μπορεί να προκαλέσουν τα προβλήματα αποχέτευσης.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η Αποφράξεις Φιλοθέη προσφέρει υπηρεσίες τακτικής συντήρησης αποχέτευσης, τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Μέρος των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει τη χρήση κάμερας διάγνωσης. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει είτε ως προληπτικό μέτρο είτε για να βρεθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο δίκτυο της αποχέτευσης. Αυτό μειώνει την ανάγκη για εκσκαφές και τη χρήση βαρέου εξοπλισμού και την αναστάτωση στον χώρο σας. Βρίσκοντας πιθανά αδύναμα σημεία ή διαρροές, μπορούμε να επικεντρωθούμε στην προβληματική περιοχή και να την επιδιορθώσουμε γρήγορα. Εάν αγοράζετε ή πουλάτε ένα ακίνητο, μπορεί να είναι ιδανικό για να μάθετε τι πρέπει να αντιμετωπίσετε σχετικά με τις αποχετεύσεις σας. Προσφέρουμε επίσης:

Το πρόγραμμα τακτικής, προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης είναι πάντα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές με μια διαφανή δομή τιμολόγησης. Έτσι μπορείτε να δείτε τι ακριβώς περιλαμβάνεται ένα συμβόλαιο προληπτικής, τακτικής συντήρησης. Οι φραγμένοι σωλήνες επιβραδύνουν τη ροή της αποχέτευσης, δημιουργώντας σε εμπλοκές. Η συσσώρευση υλικών μπορεί να δημιουργηθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απίστευτο ρυθμό, ειδικά σε περιοχές βαριάς χρήσης, όπως κουζίνες, νεροχύτες, νιπτήρες, λεκάνες και υπόγειες αποχετεύσεις. Πολλοί χρησιμοποιούν χημικές ουσίες για την καταπολέμηση του προβλήματος, αλλά αυτό απλώς επιβραδύνει τη διαδικασία. Επίσης μπορούν να έχουν επιζήμια επίδραση στους σωλήνες σας και μπορεί να χρειαστεί ακόμα και η αντικατάσταση τους. Επίσης είναι εξαιρετικά επιβλαβή για το περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης, που προσφέρονται από την εταιρεία μας, μπορείτε να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις.