ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

2106852718

Παρέχουμε υπηρεσίες ελέγχου σωλήνων με κάμερα σε υδραυλικούς, πολιτικούς μηχανικούς, εργολάβους και ιδιοκτήτες σπιτιών. Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ στην αποχέτευση καταγράφεται, επιτρέποντας την αναφορά και την τεκμηρίωση. Πραγματοποιούμε διάγνωση με κάμερα σε σωλήνες διαφόρων διαμέτρων. Αυτή η τεχνολογία μας επιτρέπει να επισημάνουμε τα δομικά προβλήματα εντός του σωλήνα, τα οποία βοηθούν στην εξεύρεση της πιο οικονομικής μεθόδου επισκευής. Οι ομάδες ελέγχου έχουν πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον εντοπισμό προβλημάτων αποχέτευσης σε σπίτια και επιχειρήσεις. Καλέστε μας στο 2106852718. Η αναλυτική αναφορά μας περιλαμβάνει ψηφιακό υλικό που αποδεικνύει τα ευρήματά μας και επιτρέπει στον πελάτη να λάβει μια τεκμηριωμένη απόφαση. Όλες οι κάμερες είναι εφοδιασμένες με υψηλής ισχύος αισθητήρες, που όταν συνδυάζονται με τους ειδικούς εντοπιστές, μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε σημεία που χρειάζονται επισκευή ή περαιτέρω έλεγχο. Μας επιτρέπουν την άμεση ανίχνευση τυχόν ελαττωμάτων ή ανωμαλιών στον αγωγό και συντάσσονται αναφορές σε ψηφιακή μορφή. Οι εικόνες από το εσωτερικό των σωλήνων μεταδίδονται σε μια οθόνη με υψηλή ανάλυση.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η διάγνωση με κάμερα ελέγχου επιτρέπει στους τεχνικούς μας να κοιτάξουν μέσα στους σωλήνες αποχέτευσης, χωρίς να χρειάζονται εκτεταμένα σκαψίματα. Μπορούμε να ανοίξουμε μια μικρή τρύπα πρόσβασης και να τοποθετήσουμε προσεκτικά την κάμερα υψηλής ευκρίνειας στον σωλήνα σας. Στη συνέχεια παρακολουθούμε βίντεο σε πραγματικό χρόνο από μια οθόνη, καθώς η κάμερα περνάει μέσα από τους σωλήνες σας. Το βίντεο ελέγχου αποχέτευσης με κάμερα μπορεί να μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε την ηλικία των σωλήνων σας, τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα και τη γενική κατάσταση της γραμμής του συστήματος αποχέτευσης. Μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να εντοπίσουμε με ακρίβεια ρωγμές, σπασίματα, διάβρωση, εισβολές ριζών δέντρων και άλλα εμπόδια. Προσφέρουμε επίσης:

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Χρησιμοποιούμε μια κάμερα συνδεδεμένη σε ένα μακρύ, εύκαμπτο καλώδιο, το οποίο είναι ένας οικονομικός τρόπος ανίχνευσης προβλημάτων αποχέτευσης. Εισάγεται μέσω ενός μόνο σημείου πρόσβασης και παρέχει στους τεχνικούς μας μια διάγνωση υψηλής ανάλυσης του εσωτερικού των σωλήνων σας. Τα καλώδια μπορούν να επεκταθούν αρκετές δεκάδες μέτρα στους αγωγούς σας κατά τη διάρκεια μιας διερευνητικής επιθεώρησης σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία προηγμένης γενιάς, ώστε να εντοπίσουμε το ακριβές σημείο για επισκευή. Μια έντιμη και ανταγωνιστική προσφορά παρέχεται κάθε φορά. Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν την κάμερα διάγνωσης για να βεβαιωθούν ότι οι σωληνώσεις είναι ακέραιες. Δεν είναι ασυνήθιστο να εμφανίζονται προβλήματα σε περιοχές που δεν βλέπετε. Αυτές οι διαρροές μπορούν να βλάψουν την λειτουργικότητα της αποχέτευσης. Μπορεί επίσης να δημιουργηθούν δαπανηρότερες επισκευές λόγω δομικών ζημιών.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χωρίς την κάμερα ελέγχου αποχέτευσης, ο μόνος τρόπος για να εντοπίσετε τα πιθανά προβλήματα είναι να σκάψετε. Η διερεύνηση της γραμμής αποχέτευσης με αυτόν τον τρόπο σημαίνει εκτεταμένο σκάψιμο, το οποίο είναι ενοχλητικό, κουραστικό και ιδιαίτερα δαπανηρό. Μπορούμε να ελέγξουμε τις παλαιότερες γραμμές αποχέτευσης, οι οποίες μας επιτρέπουν να δούμε τα πρώτα σημάδια διάβρωσης και φθοράς . Έτσι θα αποτρέψουμε την ανάγκη για σημαντικές επισκευές αργότερα. Αν επίσης έχει χαθεί κάποιο πολύτιμο αντικείμενο μέσα στην αποχέτευση, συχνά μπορούμε να το ανακτήσουμε. Επίσης, μας δείχνει ακριβώς πού να κάνουμε έναν επαγγελματικό καθαρισμό των σωλήνων εάν αυτό κριθεί απαραίτητο. Ανάλογα με το πρόβλημα, μπορούμε να κάνουμε προτάσεις για την πρόληψη μελλοντικών ζητημάτων. Ειδικά εάν πρόκειται για συσσώρευση λιπών, λαδιών, μαλλιών ή ανόργανων συστατικών. Όταν βλέπουμε ένα βούλωμα, μπορούμε να αποφασίσουμε για τον καλύτερο τρόπο για να το διυλίσουμε ή να το καθαρίσουμε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Σε σύγκριση με τις δαπανηρές και χρονοβόρες εκσκαφές, οι έλεγχοι αποχέτευσης με κάμερα μπορούν να ολοκληρωθούν πιο γρήγορα και οικονομικά. Μέσω ενός σημείου πρόσβασης, η κάμερα αποχέτευσης μπορεί να εισέλθει ακόμη και τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές του αγωγού σας. Ο έλεγχος της αποχέτευσης με κάμερα αποχέτευσης ολοκληρώνεται μέσα σε λίγη ώρα, οπότε δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσουμε τον πολύτιμο χρόνο σας. Η διάγνωση με κάμερα αποχέτευσης δε θα βλάψει την ιδιοκτησία σας. Οπότε τυχόν μολυσματικές ή δυνητικά επιβλαβείς ουσίες στο χώμα σας δεν θα παρασυρθούν με εκτεταμένες εκσκαφές. Ο έλεγχος της αποχέτευσης με κάμερα είναι φιλικός προς το περιβάλλον και μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας ασφαλές και υγιές.

Καλέστε τους ειδικούς σήμερα για να λάβετε επαγγελματική βοήθεια για την αποχέτευση σας. Προσφέρουμε υπηρεσίες ελέγχου αποχέτευσης με κάμερα σε σπίτια σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Οι τεχνικοί μας εισάγουν την ειδική κάμερα σε μια αποχέτευση κοντά στην περιοχή του προβλήματος. Στη συνέχεια επιτρέπει στο προσωπικό μας να κοιτάξει μέσα σε όλο το μήκος του σωλήνα. Εντοπίζονται εμπλοκές, εισβολές ριζών δέντρου ή άλλα προβλήματα, όπως ένας σωλήνας που έχει διαβρωθεί με την πάροδο του χρόνου. Η συντήρηση της αποχέτευσης σε οποιοδήποτε σπίτι ή επιχείρηση είναι σημαντικό μέρος της διασφάλισης ότι οι σωλήνες σας λειτουργούν σωστά. Η Αποφράξεις Φιλοθέη προσφέρει υπηρεσίες ελέγχου με κάμερα στην κεντρική γραμμή αποχέτευσης. Οι υπηρεσίες αυτές μπορούν να διατηρήσουν τους σωλήνες σας καθαρούς από βουλώματα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Οι έλεγχοι μας μπορούν να εντοπίσουν αποτελεσματικά την πηγή οποιουδήποτε προβλήματος αποχέτευσης χωρίς να καταστραφεί ο τοίχος ή το δάπεδο.