Κατηγορίες

Αποφράξεις Ψυχικό

Αποφράξεις Ψυχικό

210 68 52 718

Η Αποφραξεις Ψυχικο είναι μια επιχείρηση που εκτελεί εργασίες σε όλες τις αποχετεύσεις στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Αυτό σημαίνει ότι εξυπηρετούμε από οικίες, πολυκατοικίες, εστιατόρια, επιχειρήσεις έως και στρατόπεδα, σχολεία, νοσοκομεία, κ.α. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια βάση πελατών, προσφέροντας πάντα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Όλοι οι εργαζόμενοι της Αποφράξεις Ψυχικό είναι πλήρως καταρτισμένοι και έχουν έχουν τις ικανότητες να αντιμετωπίσουν κάθε κατάσταση.

Αποφράξεις Ψυχικό - βουλωμένος νεροχύτης

Καλύπτουμε κάθε περίπτωση που σχετίζεται με την αποχέτευση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μας καλέσετε και να μην επιλύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών με στόχο τη μελλοντική θωράκιση του αποχετευτικού σας συστήματος εξοικονομώντας χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση. Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία, όπως απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη σιφονιών, απόφραξη υδρορροών, καθαρισμοί αποχετεύσεων, προληπτικές συντηρήσεις, διάγνωση με κάμερα, κ.α.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι πρώτη μας προτεραιότητα και είμαστε πολύ περήφανοι.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ

Η Αποφραξεις Ψυχικο προσφέρει τις υπηρεσίες της 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι πάντα επανδρωμένο από υπαλλήλους που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο και θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια αποχέτευση μπορεί να βουλώσει. Συσσώρευση υπολειμμάτων τροφίμων, τρίχες μαλλιών, λίπη και έλαια, σαπούνια και απορρυπαντικά, χαρτιά και είδη υγιεινής, μωρομάντηλα, ρίζες δέντρων και φύλλα, κ.α. Όλα αυτά σιγά σιγά μειώνουν την ροή, ώσπου τελικά βουλώνουν τελείως.

Αποφράξεις τουαλέτας στο Ψυχικό

Οι τουαλέτες μπορεί να φράξουν λόγω διαφόρων ξένων αντικειμένων όπως πάνες, μωρομάντηλα, χαρτιά, αποσμητικά, κ.α. Ίσως μπορεί η λεκάνη να βουλώσει και από κάποιο μικρό περίεργο πρόσωπο που προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει στην λεκάνη και ρίχνει διάφορα πραγματάκια.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι αν είναι εφικτό να τα βγάλετε. Αν όμως η ζημιά έχει ήδη γίνει, καλέστε την Αποφραξεις Ψυχικο άμεσα για να διορθωθεί το συντομότερο δυνατό.

Μία απάντηση στο “Αποφράξεις Ψυχικό”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *