Κατηγορίες

Αποφράξεις Γαλάτσι

Αποφράξεις Γαλάτσι

210 68 52 718

Με την πάροδο του χρόνου οι βρωμιές στις αποχετεύσεις σας μπορεί να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα και να τις βουλώσουν. Λίπη, χαρτιά, μωρομάντηλα, τρόφιμα, τρίχες μαλλιών, απορρυπαντικά, σαπούνια, είδη υγιεινής, ρίζες δέντρων και φύλλα, κ.α. είναι οι κύριοι υπεύθυνοι. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Γαλάτσι, είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Μπορούμε να διατηρήσουμε τις αποχετεύσεις σας καθαρές και απαλλαγμένες από καθετί που η θέση του δεν είναι εκεί. Προσφέρουμε απόφραξη και καθαρισμό αποχέτευσης και τακτική προληπτική συντήρηση στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Και όχι μόνο!

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Οι εργασίες της Αποφράξεις Γαλάτσι διεξάγονται με την χρήση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων μας, ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής με υψηλή πίεση νερού, κάμερες διάγνωσης, κ.α. Όταν θα συμβεί κάτι έκτακτο, μέσα σε λίγη ώρα εμείς θα είμαστε κοντά σας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στελεχωμένο νυχθημερόν για αυτό μην διστάσετε να μας καλέσετε.

Απόφραξη για ρίζες

Είναι πάντα καλύτερο να επιλύσουμε οποιαδήποτε ζητήματα με ρίζες στο εσωτερικό των σωληνώσεων των αποχετεύσεων άμεσα και όχι να το αφήσετε, γιατί θα επιδεινωθεί η άσχημη κατάσταση και το πρόβλημα μπορεί να γίνει πολύ δαπανηρό. Αν δεν μεριμνήσετε γρήγορα, οι ρίζες θα μειώσουν την διέλευση των λυμάτων, ώσπου θα βουλώσει εντελώς.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια σειρά από προβλήματα, όπως πλημμύρες, δυσάρεστες οσμές, σπασίματα και ραγίσματα και ενδεχόμενη διαρθρωτική κατάρρευση των σωλήνων. Σε περιπτώσεις όπου ο σωλήνας δεν έχει δομικά καταστραφεί, με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας θα καθαρίσουμε τον σωλήνα και θα απομακρύνουμε κάθε ρίζα. Τα ριζοκοπτικά που χρησιμοποιούμε είναι ένα από τα μηχανήματα του εξοπλισμού μας.

 

Αποφράξεις Γαλάτσι - βουλωμένος νιπτήρας
Αποφραξεις Γαλατσι – Αποχετεύσεις
Αποφράξεις αποχετεύσεων Γαλάτσι
Αποφράξεις Φρεατίων Γαλάτσι
Απόφραξη Νεροχύτη Γαλάτσι
Απόφραξη Υδρορροής Γαλάτσι
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γαλάτσι
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Γαλάτσι
Καθαρισμός Φρεατίων Γαλάτσι
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Γαλάτσι
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γαλάτσι
Αποφράξεις αποχετεύσεων Γαλάτσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *