ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Προσφέρουμε υπηρεσίες ελέγχου και ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ παρασίτων με επαγγελματικές λύσεις σε κατοικίες, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες. Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως ασφαλισμένοι και αδειοδοτημένοι στον τομέα της καταπολέμησης των παρασίτων και οι εργασίες που παρέχουμε δεν υστερούν και δεν συγκρίνονται. Επιπλέον το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, είναι επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες σε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων ελέγχου των παρασίτων. Το να προσπαθήσετε μόνοι σας να απαλλαγείτε από τα παράσιτα και τους επιβλαβείς οργανισμούς δεν συνιστάται λόγω του χαμηλού ποσοστού επιτυχίας και τους κινδύνους που ενέχουν για κάποιον ερασιτέχνη. Έχουμε τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας επίλυσης προβλημάτων των παρασίτων με ασφάλεια για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον. Προσφέρουμε επίσης:

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια προσφέροντας επαγγελματικές απολυμάνσεις παρασίτων για τις οικογένειές σας και τους συνεργάτες σας. Με τις επιστημονικές μας γνώσεις και τις νέες μεθόδους και τεχνικές που συνεχώς ανανεώνουμε, το σπίτι ή η επιχείρησή σας θα είναι απαλλαγμένη από κάθε είδους παράσιτα. Τα σκευάσματα σε όλες τις εφαρμογές μας είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είναι όλα άοσμα, δεν λεκιάζουν χώρους και επιφάνειες και έχουν μεγάλη διάρκεια. Είναι απολύτως ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία, τα ζώα και το περιβάλλον. Επίσης με τα κατάλληλα σκευάσματα και τις υγειονομικές τεχνικές εφαρμόζουμε απολυμάνσεις σε χώρους όπου υπάρχει πολύς κόσμος όπως νοσοκομεία, σχολεία κτλ. Έτσι καταφέρνουμε να μειωθεί ο κίνδυνος του να εκδηλωθούν λοιμώδη νοσήματα ενώ καταπολεμούμε ιούς και βακτήρια. Όλοι οι τεχνικοί μας καταρτίζονται και καθοδηγούνται από τον υπεύθυνο επιστήμονα της εταιρείας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Διάφορα επικίνδυνα έντομα μπορούν να θέσουν εσάς και τους αγαπημένους σας σε μία σειρά από κινδύνους που μία απλή απολύμανση από την εταιρεία μας μπορεί να αποτρέψει. Η εταιρεία μας χρησιμοποιώντας πάντα τελευταίας γενιάς και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ φάρμακα διενεργεί απολυμάνσεις που δεν σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, δεν θα χρειαστεί να απομακρύνετε τα αγαπημένα σας κατοικίδια καθώς και να πάρετε ιδιαίτερες προφυλάξεις όσον αφορά τα μικρότερα μέλη της οικογενείας σας. Τα φάρμακα είναι τελείως άβλαβη προς τον άνθρωπο και κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Αν στο σπίτι ή το κατάστημά σας έχει προσβληθεί, η μοναδική λύση είναι η απολύμανση για κατσαρίδες. Με κάποιον ερασιτεχνικό τρόπο δεν θα καταφέρετε τίποτα. Εδώ πρέπει να δράσουν οι επαγγελματίες. Είμαστε η κατάλληλη εταιρεία που θα πρέπει να απευθυνθείτε. Οι τεχνικοί της έχουν την απαραίτητη γνώση της βιολογίας των κατσαρίδων και θα εφαρμόσουν ακριβώς ότι χρειάζεται στη δική σας περίπτωση. Έχουν την εμπειρία και είναι σε θέση να κατανοήσουν τις ιδιαίτερες συνθήκες του χώρου σας που έχει προσβληθεί από κατσαρίδες. Στα φρεάτια και τις αποχετεύσεις, εφαρμόζουν καπνιστικά σκευάσματα ενώ σε κάθε άλλο χώρο εσωτερικό ή εξωτερικό, ψεκασμό με ειδικό σκεύασμα ή τζελ. Οι κατσαρίδες δελεάζονται και εξοντώνονται με θεαματικό τρόπο. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι άοσμα και εντελώς ακίνδυνα για ανθρώπους και περιβάλλον. Με το τέλος κάθε εφαρμογής θα σας δοθεί πιστοποιητικό για απολύμανση για κατσαριδες που θα αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες για την εργασία που πραγματοποιήθηκε.

Απολύμανση για κουνούπια

Εκτός από τον καύσωνα, σίγουρα ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα του καλοκαιριού, είναι και τα κουνούπια. Είναι ενοχλητικά στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού κυρίως εξαιτίας των τσιμπημάτων τους. Κάνουν την εμφάνισή τους την άνοιξη όταν αρχίζει και ζεσταίνει ο καιρός και παραμένουν κοντά μας μέχρι και το φθινόπωρο. Αγαπούν πολύ τη ζέστη και την υγρασία γι αυτό θα τα πετύχουμε συχνά σε μέρη που υπάρχει άφθονο ή στάσιμο νερό. Αυτά τα μικρά δίπτερα έντομα δεν είναι αθώα αλλά πολλές φορές εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι πολλά είδη κουνουπιών μεταφέρουν και μεταδίδουν μολυσματικές ασθένειες. Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τον περιβόητο πια, ιό του δυτικού Νείλου. Από τα κουνούπια δεν κινδυνεύουν μόνο οι άνθρωποι αλλά και τα μικρά ζωάκια. Γιατί τα κουνούπια δεν κάνουν διακρίσεις. Μόνο τα θηλυκά κουνούπια αναζητούν να τραφούν με αίμα, καθώς τα αρσενικά τρέφονται αποκλειστικά με νέκταρ και γύρη.

Θα αναρωτιέστε πως μπορείτε να προφυλαχθείτε από τα κουνούπια και τι μπορείτε να κάνετε για την αντιμετώπισή τους. Καλό θα ήταν να μην αφήνετε να υπάρχουν στάσιμα νερά στους χώρους σας ούτε σπασμένους σωλήνες και να ποτίζετε πάντοτε κατά τις πρωινές ώρες. Όμως το πιο βασικό από όλα είναι να κάνετε συχνά απολύμανση για κουνούπια. Ειδικότερα κατά τους μήνες του καλοκαιριού και κάθε 20 – 25 ημέρες. Μόνο έτσι θα δείτε τον πληθυσμό των κουνουπιών να ελαττώνεται σε μεγάλο βαθμό. Είμαστε κοντά σας πάντοτε να σας προτείνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αφορά στα κουνούπια. Προτείνουμε τακτικούς ψεκασμούς γιατί μόνο έτσι θα δείτε αποτέλεσμα στο πρόβλημα. Ο στόχος σε μια απολύμανση για κουνούπια είναι η μείωση του πληθυσμού τους. Τα κουνούπια πετάνε και δεν μπορούν να εξοντωθούν ολοκληρωτικά. Καλέστε μας σήμερα και θα δείτε μεγάλη διαφορά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια είναι από εκείνα τα έντομα που είναι ακίνδυνα. Δεν έχει διαπιστωθεί αν μεταφέρουν ασθένειες. Μας γίνονται ενοχλητικά μόνο όταν εισβάλλουν στο χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε. Ο λόγος είναι ότι εγκαθίστανται κατά χιλιάδες και δημιουργούν προβλήματα επειδή μολύνουν τα τρόφιμα και έχουν επιπλέον την ικανότητα να κάνουν ζημιές στα κτίριά μας. Τα μυρμήγκια είναι πολύ κοινωνικά και πάρα πολύ έξυπνα. Επίσης, έχουν την απίστευτη ικανότητα να μπορούν να σηκώσουν αντικείμενα που είναι 25 φορές περισσότερο από το βάρος τους. Ζουν κατά ομάδες οι οποίες αποτελούνται από χιλιάδες μέλη που δημιουργούν αποικίες και μικρές κοινωνίες. Μέσα στην αποικία κουμάντο κάνει η βασίλισσα που πολλές φορές δεν είναι μόνο μία. Τα μυρμήγκια την προστατεύουν πάρα πολύ και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο να την εντοπίσει κάποιος μέσα στη φωλιά εφόσον είναι πολύ καλά κρυμμένη.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Θα λέγαμε ότι η απολύμανση για μυρμήγκια δεν είναι μια ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση. Είναι πολύ δύσκολο να εξολοθρευτεί ολόκληρη η φωλιά – αποικία με κάποιον ερασιτεχνικό τρόπο. Για να τα καταπολεμήσουμε, θα πρέπει να εξοντώσουμε την ή τις βασίλισσες. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεγελαστούν από κάτι που παραπέμπει σε πολύ δελεαστική τροφή που όμως δεν θυμίζει καθόλου φάρμακο. Είμαστε μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των απολυμάνσεων. Η απολύμανση για μυρμήγκια πραγματοποιείται με ψεκασμό ειδικών σκευασμάτων και εφαρμογή τζελ σε συγκεκριμένα σημεία. Οι τεχνικοί μας, αφού έρθουν στο χώρο σας, θα τον επιθεωρήσουν και λόγω της εμπειρίας τους θα φτάσουν στη φωλιά – αποικία. Από εκεί και μετά θα δρομολογήσουν την οριστική εξόντωση των μυρμηγκιών. Έτσι οι χώροι σας θα ξαναγίνουν καθαροί και εσείς θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η εταιρεία, είναι ακίνδυνα για τους ανθρώπους και αβλαβή για το περιβάλλον.

Απολύμανση για ψύλλους

Για να ξεφορτωθείτε τους ψύλλους είναι δύσκολο και προσπαθώντας να πετύχετε την εξάλειψη τους μόνοι σας, διαιωνίζετε απλά το πρόβλημα. Είμαστε ειδήμονες και οι πελάτες μας μπορούν να είναι ήσυχοι ότι οι ψύλλοι στα σπίτια τους θα εξαφανιστούν. Η εκπαίδευση των τεχνικών μας είναι βασική και πάντα καθοδηγείται από τον γεωπόνο της εταιρείας μας. Οι ψύλλοι είναι εκείνα τα παράσιτα που μεταδίδονται πιο συχνά από τις γάτες. Επειδή όμως κάνουν άλματα δεν μένουν σταθεροί σε κάποιο σημείο και μεταφέρονται ακόμα και από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι ενοχλητικοί γιατί επιπλέον τσιμπάνε ρουφώντας αίμα.

Όταν το σπίτι γεμίσει ψύλλους, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Επιβάλλεται απολύμανση για ψύλλους με φάρμακα και τη μέθοδο του ψεκασμού και όχι μόνο μία φορά. Χρειάζεται να γίνει 2 φορές η διαδικασία σε όλο το σπίτι καθώς και σε κήπους και αυλές. Με μεγάλη υπευθυνότητα και σεβασμό θα εφαρμόσουμε απολύμανση για ψύλλους όπου κι αν βρίσκεστε όσο μεγάλο κι αν είναι το πρόβλημα. Με τα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα της σκευάσματα θα εξολοθρεύσει τους ψύλλους αλλά -πολύ σημαντικό- και τα αυγά αυτών.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Ο κοριός είναι καλά προσαρμοσμένος στο οικιακό περιβάλλον και τρέφεται με ανθρώπινο αίμα. Αυτά τα παρασιτικά μικροσκοπικά έντομα μοιάζουν με φακές. Βγαίνουν από τις κρυψώνες τους τη νύχτα και τρέφονται από τους ανυποψίαστους οικοδεσπότες. Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας και με τα σκευάσματα που θα χρησιμοποιήσουμε θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτά τα ενοχλητικά παράσιτα. Πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα και αν τους αφήσετε, είναι βέβαιο ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θα εξαπλωθούν παντού. Επίσης, δεν υπάρχουν οικιακές λύσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις απολυμάνσεις σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, χώρους εργασίας και καταστήματα. Μεγάλους χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, δημόσια κτίρια, νοσοκομεία και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε ή να χρειαστείτε.

Η απολύμανση για κοριούς καθίσταται δύσκολη. Χρειαζόσαστε οπωσδήποτε τη συμβολή μιας επαγγελματικής απολυμαντικής εταιρείας. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την απολύμανση για κοριούς είναι αποτελεσματικά και δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα. Έχουμε όλη την εμπειρία που απαιτείται ώστε να μπορούμε κάνοντας αυτοψία σε κάποιο χώρο να ξέρουμε πως θα πρέπει να κινηθούμε και που να εστιάσουμε. Εφαρμόζουμε ψεκασμούς χωρίς όμως εσείς και τα κατοικίδιά σας να διατρέχετε κανέναν απολύτως κίνδυνο. Θα δείτε μεγάλη διαφορά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή αφού για την εξόντωσή τους χρειάζονται τουλάχιστον δύο, σε διάστημα 2 εβδομάδων. Οι απολυμαντές μας σε συνεργασία με τους γεωπόνους της εταιρείας θα σας απαλλάξουν οριστικά από τους κοριούς. Καλέστε μας σήμερα για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Απολύμανση για ποντίκια

Τα τρωκτικά είναι ανεπιθύμητα και η αντιμετώπιση τους σε όλους τους χώρους που έχουν προσβληθεί είναι πολύ δύσκολη. Για αυτό αν ποτέ προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας τα ποντίκια και τους αρουραίους θα χάσετε άδικα τον χρόνο σας. Κάθε χρόνο, ο γεωργικός τομέας υποφέρει από απώλειες που οφείλονται σε επιδρομές καλλιεργειών από τρωκτικά. Επιτίθονται σε ζώα και μολύνουν τα αποθηκευμένα τρόφιμα. Σε ένα σπίτι εκτός από τις υλικές καταστροφές που προκαλούν τα τρωκτικά εγκυμονούν πολλούς κινδύνους για την υγεία. Αν λοιπόν έχετε έστω και την υπόνοια ότι υπάρχουν ποντίκια καλέστε μας αμέσως.Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μαεστρία, διότι τα ποντίκια είναι πολύ έξυπνα. Επίσης, μπορεί να φαίνονται χαριτωμένα, αλλά πιστέψτε μας δεν είναι. Όπως ήδη είπαμε, δαγκώνουν, αναπαράγονται γρήγορα και μεταφέρουν σοβαρές ασθένειες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Τα τρωκτικά είναι πεινασμένα και αποφασισμένα, κοιτάζοντας το σπίτι σας ως το ιδανικό μέρος για να ζήσουν εκεί. Όμως, δεν πληρώνουν ενοίκιο και δεν ανήκουν εκεί! Βάλτε ένα τέλος στις ασθένειες που μεταδίδουν τα τρωκτικά με μία σωστή απολύμανση για ποντίκια. Είναι μια σύνθετη εφαρμογή για την αντιμετώπιση όλων των τρωκτικών. Οι τεχνικοί μας που αναλαμβάνουν να εκτελέσουν μία απολύμανση για ποντίκια πρέπει να γνωρίζουν καλά τις ιδιαιτερότητες του χώρου για να ολοκληρώσουν με επιτυχία την εφαρμογή. Επίσης, πρέπει να έχουν μία πλήρη εικόνα για το είδος, το μέγεθος και τον πληθυσμό των τρωκτικών που θα αντιμετωπίσουν. Τοποθετούν δολωματικούς σταθμούς με ειδικά δηλητηριώδη δολώματα σε ολόκληρη τη μολυσμένη περιοχή. Έτσι δημιουργείται η εντύπωση στα τρωκτικά ότι είναι φωλιές με αποτέλεσμα να εισχωρούν σε αυτά να τρώνε από τα δολώματα και έτσι να εξουδετερώνονται.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Ο νέος κορωνοϊός που εξελίχθηκε σε πανδημία και προκαλεί λοίμωξη του αναπνευστικού, ονομάζεται covid-19. Ξεκίνησε στα τέλη του 2019 στην πόλη Γιουχάν της Κίνας όταν εμφανίστηκαν αρκετά κρούσματα πνευμονίας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα προσβλήθηκαν πολλοί άνθρωποι σε όλη την υφήλιο ενώ μόλις μετά από δύο μήνες ο ιός ήρθε και στην Ελλάδα. Η διασπορά του ιού είναι τάχιστη ενώ χώρες δίπλα μας όπως η Ιταλία και η Ισπανία επλήγησαν τρομακτικά. Ο covid-19 μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και η μετάδοσή του γίνεται μέσω του αναπνευστικού μας συστήματος. Με σταγονίδια από την εκπνοή, το βήχα και το φτέρνισμα. Τα κύρια συμπτώματα είναι ο πυρετός, ο βήχας, ο πονόλαιμος και η δυσκολία στην αναπνοή. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με αντίστοιχους οργανισμούς άλλων χωρών, συνιστά μια σειρά από γενικά προληπτικά μέτρα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Τα μέτρα αυτά αφορούν την ατομική μας υγιεινή, τη χρήση μάσκας, την τήρηση απόστασης στα 2 μέτρα και την τακτική απολύμανση όλων των χώρων που ζούμε, εργαζόμαστε και κινούμαστε. Εφαρμογή απολύμανσης συνιστάται να πραγματοποιηθεί σε κάθε χώρο. Ακόμα δηλαδή και σε χώρους που δεν έχει βρεθεί επιβεβαιωμένο κρούσμα. Η απολύμανση για κορονοϊό πρέπει να γίνει με κατάλληλα μικροβιοκτόνα προϊόντα, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο επαγγελματίες τεχνικοί πρέπει να την εφαρμόσουν. Είμαστε πρωτοπόροι στις απολυμάνσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και συνέπεια την απολύμανση για κορωνοϊό κάθε χώρου και επιφάνειας. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ελεγμένα και απολύτως ασφαλή για την υγεία ανθρώπων και ζώων και προσφιλή για το περιβάλλον. Είναι επίσης 100% αποτελεσματικά απέναντι σε μικρόβια και ιούς. Κάθε απολύμανση για κορωνοϊό συνοδεύεται από το κατάλληλο πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από τους επιστήμονες γεωπόνους της.

4 απαντησεις στο “ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ”

[…] Απολυμάνσεις Φιλοθεη – 210 666 5 999 Απεντομώσεις Φιλοθεη – 210 666 5 999 Μυοκτονίες Φιλοθεη – 210 666 5 999 Χορήγηση πιστοποιητικού απολύμανσης Φιλοθεη – 210 666 5 999 Αποπαρασίτωση Φιλοθεη – 210 666 5 999 Απολυμάνση Διαμερίσματος – Πολυκατοικίας Φιλοθεη – 210 666 5 999 Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο – 210 666 5 999 Απολυμάνση Επαγγελματικού χώρου Φιλοθεη – 210 666 5 999 Φιλοθεη Απώθηση Φιδιών Φιλοθεη Καταπολέμηση Σφηκών Φιλοθεη Οικολογική Απεντόμωση Φιλοθεη Καταπολέμηση Ξυλοφάγων Εντόμων Φιλοθεη Μικροβιολογική Απολύμανση Φιλοθεη Απεντομώσεις Φιλοθεη Απομάκρυνση Πτηνών Φιλοθεη Παρασιτοκτονία Φιλοθεη Καταπολέμηση Μυρμηγκιών Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Φιλοθεη – 210 666 5 999 […]

[…] Απολυμάνσεις Φιλοθέη – 210 68 52 718 Απεντομώσεις Φιλοθεη – 210 68 52 718 Μυοκτονίες Φιλοθεη – 210 68 52 718 Χορήγηση πιστοποιητικού απολύμανσης Φιλοθεη – 210 68 52 718 Αποπαρασίτωση Φιλοθεη – 210 68 52 718 Απολυμάνση Διαμερίσματος – Πολυκατοικίας Φιλοθεη – 210 68 52 718 Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο – 210 68 52 718 Απολυμάνση Επαγγελματικού χώρου Φιλοθεη – 210 68 52 718 Φιλοθεη Απώθηση Φιδιών Φιλοθεη Καταπολέμηση Σφηκών Φιλοθεη Οικολογική Απεντόμωση Φιλοθεη Καταπολέμηση Ξυλοφάγων Εντόμων Φιλοθεη Μικροβιολογική Απολύμανση Φιλοθεη Απεντομώσεις Φιλοθεη Απομάκρυνση Πτηνών Φιλοθεη Παρασιτοκτονία Φιλοθεη Καταπολέμηση Μυρμηγκιών Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Φιλοθεη – 210 68 52 718 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *