Απολυμανσεις Φιλοθεη

Απολυμανσεις Φιλοθεη 210 68 52 718

Η Απολυμανσεις Φιλοθεη προσφέρουν υπηρεσίες ελέγχου και καταπολέμησης παρασίτων με επαγγελματικές λύσεις σε κατοικίες, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες.

Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως ασφαλισμένοι και αδειοδοτημένοι στον τομέα της καταπολέμησης των παρασίτων και οι εργασίες που παρέχουμε δεν υστερούν και δεν συγκρίνονται. Επιπλέον το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, είναι επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες σε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων ελέγχου των παρασίτων.
Το να προσπαθήσετε μόνοι σας να απαλλαγείτε από τα παράσιτα και τους επιβλαβείς οργανισμούς δεν συνιστάται λόγω του χαμηλού ποσοστού επιτυχίας και τους κινδύνους που ενέχουν για κάποιον ερασιτέχνη. Έχουμε τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας επίλυσης προβλημάτων των παρασίτων με ασφάλεια για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον. Καλέστε μας και αφήστε εμάς να σας προστατεύσουμε.

Απολυμανσεις Φιλοθεη - παράσιτα
Απολυμανσεις Φιλοθεη – παράσιτα

Απολύμανση για σφήκες Φιλοθέη

Κανείς δεν θέλει στο σπίτι ή στην αυλή του φωλιές από σφήκες. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος καθώς και ένα μόνο τσίμπημα σε κάποιον αλλεργικό άνθρωπο μπορεί να αποβεί θανατηφόρο. Με κατάλληλες στολές, βιοκτόνα σκευάσματα και τεχνικές, οι απολυμαντές μας εγγυώνται την ασφαλή απομάκρυνσή τους.

ΚΟΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΛΛΙΝΟ ΥΦΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ
ΚΟΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΛΛΙΝΟ ΥΦΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ

Απολύμανση – μυοκτονία για ποντίκια Φιλοθέη

Τα τρωκτικά είναι ανεπιθύμητα και η αντιμετώπιση τους σε όλους τους χώρους που έχουν προσβληθεί είναι πολύ δύσκολη. Για αυτό αν ποτέ προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας τα ποντίκια και τους αρουραίους θα χάσετε άδικα τον χρόνο σας. Κάθε χρόνο, ο γεωργικός τομέας υποφέρει από απώλειες που οφείλονται σε επιδρομές καλλιεργειών από τρωκτικά. Επιτίθονται σε ζώα και μολύνουν τα αποθηκευμένα τρόφιμα. Σε ένα σπίτι εκτός από τις υλικές καταστροφές που προκαλούν τα τρωκτικά εγκυμονούν πολλούς κινδύνους για την υγεία. Αν λοιπόν έχετε έστω και την υπόνοια ότι υπάρχουν ποντίκια καλέστε μας αμέσως.

Απολύμανση για ψύλλους Φιλοθέη

Για να ξεφορτωθείτε τους ψύλλους είναι δύσκολο και προσπαθώντας να πετύχετε την εξάλειψη τους μόνοι σας, διαιωνίζετε απλά το πρόβλημα. Είμαστε ειδήμονες και οι πελάτες μας μπορούν να είναι ήσυχοι ότι οι ψύλλοι στα σπίτια τους θα εξαφανιστούν. Η εκπαίδευση των τεχνικών μας είναι βασική και πάντα καθοδηγείται από τον γεωπόνο της εταιρείας μας.

Απολύμανση για κοριούς Φιλοθέη

Ο κοριός είναι καλά προσαρμοσμένος στο οικιακό περιβάλλον και τρέφεται με ανθρώπινο αίμα. Αυτά τα παρασιτικά μικροσκοπικά έντομα μοιάζουν με φακές. Βγαίνουν από τις κρυψώνες τους τη νύχτα και τρέφονται από τους ανυποψίαστους οικοδεσπότες. Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας και με τα σκευάσματα που θα χρησιμοποιήσουμε θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτά τα ενοχλητικά παράσιτα

Απολυμάνσεις ΦιλοθέηΉ εταιρεία μας αναλαμβάνει τις απολυμάνσεις σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, χώρους εργασίας και καταστήματα. Μεγάλους χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, δημόσια κτίρια, νοσοκομεία και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε ή να χρειαστείτε.

Απολύμανση για κατσαρίδες Φιλοθέη

Κοινά είδη κατσαρίδων

Υπάρχουν πάνω από 3000 διαφορετικά είδη κατσαρίδων – μερικά θεωρούνται παράσιτα ενώ άλλα είναι ευεργετικά στο φυσικό τους περιβάλλον. Οι κατσαρίδες – παράσιτα μπορούν να είναι φορείς διαφόρων ασθενειών και η γερμανική κατσαρίδα, η κατσαρίδα της Ανατολής, η αμερικανική κατσαρίδα και η καφέ κατσαρίδα είναι τα πιο κοινά είδη

Βρέθηκε μια κατσαρίδα που τρέχει στην κουζίνα; Μάθετε να προσδιορίζετε μεταξύ των ειδών κατσαρίδων για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικότερα την προσβολή:

Γερμανικές κατσαρίδες (Blatella germanica)

Εμφάνιση

Γνωστές για τη κατανομή τους παγκοσμίως, οι γερμανικές κατσαρίδες είναι εύκολα αναγνωρίσιμες από 2 σκούρες λωρίδες πάνω από τον θώρακα τους. Οι ενήλικες αναπτύσσονται σε μήκος περίπου 12 – 15 χιλιοστών.

Βιότοπος

Οι γερμανικές κατσαρίδες προτιμούν συνήθως υγρές συνθήκες και συνήθως βρίσκονται μέσα στο σπίτι σε χώρους όπως κουζίνες και μπάνια.

Ανατολικές κατσαρίδες (Blatta orientalis)

Εμφάνιση

Έχουν ομοιόμορφο σκούρο καφέ ή μαύρο χρώμα και οι ενήλικες ανατολικές κατσαρίδες φτάνουν σε μήκος περίπου 20 – 30 χιλιοστά.

Βιότοπος

Εξαιρετικά προσαρμοσμένες για να επιβιώσουν στο φυσικό περιβάλλον, οι ανατολίτικες κατσαρίδες ευδοκιμούν σε δροσερές και υγρές περιοχές, όπως υπόγεια, αποχετεύσεις και ανοίγματα κάτω από τις βεράντες. Γνωστά για την προτίμηση τους για τροφή σε σκουπίδια και τρόφιμα σε αποσύνθεση, αυτά τα έντομα μπορούν συνήθως να βρεθούν σε σκουπίδια και σωρούς από φύλλα.

Αμερικανικές κατσαρίδες (Periplaneta Americana)

Εμφάνιση

Μια από τις μεγαλύτερες κατσαρίδες που εισβάλουν στα σπίτια, οι ενήλικες αμερικανικές κατσαρίδες έχουν μήκος περίπου 20 – 30mm και κόκκινο-καφέ χρώμα.

Βιότοπος

Επίσης γνωστό ως “το έντομο του φοίνικα” επειδή ζουν σε δέντρα, η αμερικανική κατσαρίδα προτιμά τις σκοτεινές, υγρές και ήσυχες περιοχές και μπορεί να βρεθεί σε υπόγεια, κουζίνες και μπάνια σπιτιών.

Καφέ κατσαρίδες (Supella longipalpa)

Εμφάνιση

Μία από τις μικρότερες κατσαρίδες, οι καφέ κατσαρίδες έχουν μήκος περίπου 10-15 mm και χαρακτηρίζονται από τις κίτρινες-καφέ λωρίδες στην κοιλιά τους.

Βιότοπος

Οι καστανόχρωμες κατσαρίδες συνήθως παραμένουν στο έδαφος, αλλά μπορούν να πετάξουν σε πολύ ζεστά κλίματα. Η προτίμησή τους για ζεστά, υγρά περιβάλλοντα τους οδηγεί να βρίσκουν καταφύγιο μέσα σε θερμαινόμενα κτίρια – οροφές, σοφίτες, μέσα και γύρω από τα μοτέρ των συσκευών. Ενεργούν πρωταρχικά τη νύχτα και οι καιροσκοπικές αυτές κατσαρίδες απολαμβάνουν ιδιαίτερα τροφές με υψηλό περιεχόμενο αμύλου.

Απολυμανσεις Φιλοθεη, πάντα έχουμε μια λύση

Απεντόμωση, μυοκτονία στη Φιλοθέη

Η Φιλοθέη είναι μία περιοχή που μπαίνοντας στην άνοιξη σίγουρα χρήζει μίας καλής απολύμανσης.  Η γειτνίαση των κτιρίων με την φύση είναι στη Φιλοθέη πολύ πιο έντονη από οποιοδήποτε άλλο μέρος της Αθήνας με αποτέλεσμα έντομα όλων των ειδών καθώς και άλλα ενοχλητικά όντα κάνουν την εμφάνισή τους στους κήπους και εντέλει και μέσα στα ίδια τα κτίρια.
Τρωκτικά και διάφορα άλλα επικίνδυνα έντομα μπορούν να θέσουν εσάς και τους αγαπημένους σας σε μία σειρά από κινδύνους που μία απλή απολύμανση από την εταιρεία μας μπορεί να αποτρέψει. Μην διστάζετε και ζήσετε τους εφιάλτες άλλων εποχών, αυτή η άνοιξη να είναι μία δικαιολογία για να χαρείτε το σπίτι σας στη Φιλοθέη
Η εταιρεία μας χρησιμοποιώντας πάντα τελευταίας γενιάς και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ φάρμακα διενεργεί απολυμάνσεις που δεν σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, δεν θα χρειαστεί να απομακρύνετε τα αγαπημένα σας κατοικίδια καθώς και να πάρετε ιδιαίτερες προφυλάξεις όσον αφορά τα μικρότερα μέλη της οικογενείας σας. Τα φάρμακα είναι τελείως άβλαβη προς τον άνθρωπο και κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει.

Απολυμανσεις Φιλοθεη με Πιστοποιητικό

Μετά το τέλος της απολύμανσης της περιουσίας σας στην Φιλοθέη θα σας δοθούν όλα αυτά τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν ότι έχει διενεργηθεί απολύμανση.

4 απαντησεις στο “Απολυμανσεις Φιλοθεη”

[…] Απολυμάνσεις Φιλοθεη – 210 666 5 999 Απεντομώσεις Φιλοθεη – 210 666 5 999 Μυοκτονίες Φιλοθεη – 210 666 5 999 Χορήγηση πιστοποιητικού απολύμανσης Φιλοθεη – 210 666 5 999 Αποπαρασίτωση Φιλοθεη – 210 666 5 999 Απολυμάνση Διαμερίσματος – Πολυκατοικίας Φιλοθεη – 210 666 5 999 Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο – 210 666 5 999 Απολυμάνση Επαγγελματικού χώρου Φιλοθεη – 210 666 5 999 Φιλοθεη Απώθηση Φιδιών Φιλοθεη Καταπολέμηση Σφηκών Φιλοθεη Οικολογική Απεντόμωση Φιλοθεη Καταπολέμηση Ξυλοφάγων Εντόμων Φιλοθεη Μικροβιολογική Απολύμανση Φιλοθεη Απεντομώσεις Φιλοθεη Απομάκρυνση Πτηνών Φιλοθεη Παρασιτοκτονία Φιλοθεη Καταπολέμηση Μυρμηγκιών Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Φιλοθεη – 210 666 5 999 […]

[…] Απολυμάνσεις Φιλοθέη – 210 68 52 718 Απεντομώσεις Φιλοθεη – 210 68 52 718 Μυοκτονίες Φιλοθεη – 210 68 52 718 Χορήγηση πιστοποιητικού απολύμανσης Φιλοθεη – 210 68 52 718 Αποπαρασίτωση Φιλοθεη – 210 68 52 718 Απολυμάνση Διαμερίσματος – Πολυκατοικίας Φιλοθεη – 210 68 52 718 Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο – 210 68 52 718 Απολυμάνση Επαγγελματικού χώρου Φιλοθεη – 210 68 52 718 Φιλοθεη Απώθηση Φιδιών Φιλοθεη Καταπολέμηση Σφηκών Φιλοθεη Οικολογική Απεντόμωση Φιλοθεη Καταπολέμηση Ξυλοφάγων Εντόμων Φιλοθεη Μικροβιολογική Απολύμανση Φιλοθεη Απεντομώσεις Φιλοθεη Απομάκρυνση Πτηνών Φιλοθεη Παρασιτοκτονία Φιλοθεη Καταπολέμηση Μυρμηγκιών Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Φιλοθεη – 210 68 52 718 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *